Funkcionális Prémium Fitline Termékek
Funkcionális Prémium Fitline Termékek
MENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Basic Plus
     
Számláló
Indulás: 2007-02-01
     
Tüv garancia
     
szerkesztő
Tartalom
     

Házilag elkészíthető joghurt

Házilag elkészíthető joghurt

: Fitline házilag elkészíthető joghurt - bélfóra beállításáért és egyensúlyáért!

Fitline házilag elkészíthető joghurt - bélfóra beállításáért és egyensúlyáért!

  A betegségek 80%-a a bélrendszerből indul ki. A vastagbél hámja a mérgező anyagok elleni védelem legfőbb helyszíne, (a máj, a vese, a nyirok, a tüdő és a bőrfelület előtt).

 A helytelen táplálkozás és a stresszel teli életmód, a környezetszennyezés, a mérgek és a gyógyszerek miatt a legtöbb embert érinti a baktériumok, és az ember természetes életközösségének megbomlása.
 A bélflóra egyensúlyának felbomlása miatt nem jut elegendő oxigén a szövetekbe, a méreg- és salakanyagok nem választódnak ki kellő mértékben, ez a szervezet önmérgezéséhez és különféle betegségek kialakulásához vezet. (fáradtság, kimerültség, koncentrációs nehézségek, valamint fertőzés, gennyes gyulladások, paraziták, férgek. Candida, reuma, sokízületi gyulladás, pattanások, bőrbetegségek, magas vérnyomás, fejfájás, migrén, asztma, allergia, és sok más károsodás.)
 Az immunrendszer 70%-a a vastagbélben található, a hatalmas felületű nyálkahártyát átszövő nyirokpályák miatt. Az immunglobulin 70%-a (védelmi funkciókat ellátó fehérje) a bélben keletkezik. Védi a a szervezetet azáltal, hogy egyrészt elpusztítja a káros csírákat, másrészt olyan közeget teremt, amelyben azoknak túlélési esélyük sincsen.
 Érdemes ezért különösen odafigyelni, hogy megfelelő mennyiségű élő mikroorganizmus (probiotikum) jusson be szervezetünkbe, melyek erősítik az immunitást. Ahhoz, hogy ezek a probiotikumok azonban ténylegesen eljussanak a bélrendszerbe, szükség van a prebiotikus inulinra, amely mintegy védőköpenyként védi őket a gyomorsavtól.
Probiotikum + Prebiotikum = Symbiotikum
A probiotikumok:
                        -visszatartják a betegségokozó baktériumokat
                       - javítják a tejcukorérzékenységet
                       - erősítik az immunrendszert
                       - biztosítják a jó emésztést
                       - normalizálják és stabilizálják a bélflórát 
 
A prebiotikum: (probiotikumok kizárólagos tápanyagai, így elősegítik azok elszaporodását,túlsúlyba kerülését.)
                        -segíti a kálcium és magnézium felszívódását
                        -gátolja a betegségokozó baktériumok elszaporodását
                        -a probiotikus baktériumokat a gyomorsavon keresztül biztonságban eljuttatja a bélbe
 
 Probiotikus baktériumokkal ellátott joghurtokkal már régóta próbálnak hasznos csírákat bejuttani a bélbe. A probléma az, hogy ténylegesen kevés jó mikroorganizmus kerül a bélrendszerbe. Egyrészt a gyomorsav megsemmisíti a csírákat, másrészt a legtöbb probiotikus baktériumtörzs elpusztul, ha 70 °C fölé hevítik.

Miért egyedülálló a FitLine joghurt?

   40°C-on, hősokk nélkül, lassú érleléssel készül, (egy speciálisan kifejlesztett tartályban) a hagyományos probiotikus joghurttal ellentétben, melyet a tartósítás miatt 78°C fölé hevítenek
 
    Tartalmaz prebiotikus Inulint , mely a gyomorsav ellen védőköpenyként lép fel és a probiotikus csírákat biztonságban viszi a bélbe a gyomron keresztül.
 
     Öt egymással teljesen összefüggő probiotikus mikroorganizmust tartalmaz. :lactobacillus acidofilus La-5 , bifidusbaktérium Bp-12 , streptococcus thermophilus , lactobacillusdelbrueckli cubsp. és bulgaricus,
 
      Napi 1 -1,5 dl elfogyasztásával közel 10 milliárd hasznos csíra jut a bélrendszerbe,a nagy aktivitású tejsavbaktériumok elpusztítják a betegségokozó baktériumokat a bélben,
 
      megtalálhatók benne a legértékesebb ballasztanyagok és természetes ásványok (kalcium, magnézium és foszfor),
 
      Mesterséges színező-és aromaanyag mentes, stabilizálószer nélkül készült (hűtőszekrényben tíz napig eltartható)
                        
 
Mivel bizonyítható, hogy jó hatással van az egészségre?
 
1)Fogyasztása esetén az egészséges baktériumok száma nő, míg a betegségokozó baktériumok száma jelentősen csökken.
 
2)A bélflóra normalizálódik és stabilizálódik.
 
3)Az emésztési zavarok lényegesen csökkennek ill. ezek kialakulását meg is akadályozza.
 
4)Az antibiotikumok szedése alatt illetve után biztosítja az egészséges bélflóra újjáépülését.
 
5)A gyomornyálkahártya újra probiotikus baktériumokkal telítődik.
 
6)A probiotika jelentősen javítja a tejcukor-érzékenységet.
 
7)Az immunrendszer ellenálló képessége jelentősen javul.
 
8)Betegségokozó csírák, gombák és a rákot okozó anyagok száma egyre csökken.
 
9)Egyértelműen probiotikumok képződnek a bélben, például biotin, folsav, K , B2, B6 és B12 vitaminok, valamint javul a kalcium felvétel.
 
10)A pro- és prebiotikumok jelentősen javítják egész szervezetünk tápanyagfelvételét.
 
11)A tejsavbaktériumok segítenek megelőzni a fertőzéseket, csökkentik a koleszterinszintet és stimulálják az immunrendszert, így hatnak számos betegség, például a tumorok kialakulása és növekedése ellen is
 
 
A természetgyógyászatban a laktobacilusok és bifidusbaktériumok az allergiás eredetű asztma, az allergia, az auto-immun betegségek kezelésénél nagyon jól beváltak.
 
Elkészítése(otthon, házilag, egy speciális érlelő dobozban):
 
A joghurt elkészítéséhez a speciálisan erre a célra kifejlesztett ,,joghurtkészítő- dobozra" van szükségünk.
 
 Egy zacskó joghurtport 1 liter szobahőmérsékletű pasztőrizált dobozos (rossz elnevezéssel: tartós) tejjel összekeverünk a műanyag belső dobozban.
 
Aki nem bírja a tehéntejet az nyugodtan elkészítheti kecske,- szója, -rizstejből is esetleg vízzel is csak akkor sokkal folyékonyabb lesz.
 
 A külső dobozba a benne lévő kis oszlopok tetejéig (ez kb. 2dl) 100o C fokos vizet öntünk majd belehelyezzük a belső dobozt (amiben 1l tejjel összekevert joghurtpor van) rátesszük a tetejét és szobahőmérsékleten kb. 10-12 órát állni hagyjuk. A doboz tetejét ezen időszak alatt nem szabadfelemelni.
 
 Ha lelelt az idő, a belső dobozt kivesszük és hűtőszekrénybe tesszük ahol 10 napig eláll az elkészült finom, krémes állagú joghurt.
 
 A szett 6 zacskót tartalmaz ( 6x 10 napig fogyasztható) melyből 6 liter joghurtot tudunk készíteni. (Kb.60 napi adag) Napi 1-1,5 dl kell fogyasztani belőle legalább 60 napig. (hatásosabb délután vagy este).
 
Termoszt egyszer kell megvásárolni!
 

     
KAPCSOLAT

Termékekkel kapcsolatos kérdéseiddel, termékek áraival, aktuális akciós csomgajainkkal kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal!

DR Balczó Noémi: 06-70-315-17-16

Email: fitline.noemi@gmail.com

Termékrendelés webshopból: https://www.pm-international.com/?cid=97&s_id=1849&c_id=9375&c_id=9375&TP=6281256

 

 

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

 

 

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Fitlinet Shakek
     
TOP 100
     
LINKAJÁNLÓ