Funkcionális Prémium Fitline Termékek
Funkcionális Prémium Fitline Termékek
MENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Basic Plus
     
Számláló
Indulás: 2007-02-01
     
Tüv garancia
     
szerkesztő
Tartalom
     
- SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNYEK
- SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNYEK : Fitline Probiotikus Joghurtkultúra - egészséges bélfóra beállításáért!

Fitline Probiotikus Joghurtkultúra - egészséges bélfóra beállításáért!

PRO B 4 Probiotikus joghurtkultúra! 
 A betegségek 80%-a a bélrendszerből indul ki. A vastagbél hámja a mérgező anyagok elleni védelem legfôbb helyszíne, (a máj, a vese, a nyirok, a tüdô és a bôrfelület elôtt).

 

 A helytelen táplálkozás a stresszel teli életmód, a környezetszennyezés, a mérgek és a gyógyszerek miatt a legtöbb embert érinti a baktériumok és az ember természetes életközösségének megbomlása.

 

 A bélflóra egyensúlyának felbomlása miatt nem jut elegendő oxigén a szövetekbe, a méreg- és salakanyagok nem választódnak ki kellő mértékben, ez a szervezet önmérgezéséhez és különféle betegségek kialakulásához vezet (fáradtság, kimerültség, koncentrációs nehézségek, valamint fertőzés, gennyes gyulladások, paraziták, férgek. Candida, reuma, sokízületi gyulladás, pattanások, bőrbetegségek, magas vérnyomás, fejfájás, migrén, asztma, allergia, és sok más károsodás.)

 

Fontos szerepet játszik az immunitásunkban. Az immunrendszer 70%-a a vastagbélben található, a hatalmas felületű nyálkahártyát átszövő nyirokpályák miatt. Az immunglobulin 70%-a (védelmi funkciókat ellátó fehérje) a bélben keletkezik. Védi a a szervezetet azáltal, hogy egyrészt elpusztítja a káros csírákat, másrészt olyan közeget teremt, amelyben azoknak túlélési esélyük sincsen.

 FitLine Joghurtpor

 A betegségek 80%-a a bélrendszerből indul ki. A vastagbél hámja a mérgezô anyagok elleni védelem legfôbb helyszíne, (a máj, a vese, a nyirok, a tüdô és a bôrfelület elôtt).

 

 A helytelen táplálkozás a stresszel teli életmód, a környezetszennyezés, a mérgek és a gyógyszerek miatt a legtöbb embert érinti a baktériumok és az ember természetes életközösségének megbomlása.

 

 A bélflóra egyensúlyának felbomlása miatt nem jut elegendô oxigén a szövetekbe, a méreg- és salakanyagok nem választódnak ki kellô mértékben, ez a szervezet önmérgezéséhez és különféle betegségek kialakulásához vezet (fáradtság, kimerültség, koncentrációs nehézségek, valamint fertôzés, gennyes gyulladások, paraziták, férgek. Candida, reuma, sokízületi gyulladás, pattanások, bôrbetegségek, magas vérnyomás, fejfájás, migrén, asztma, allergia, és sok más károsodás.)

 Fontos szerepet játszik az immunitásunkban. Az immunrendszer 70%-a a vastagbélben található, a hatalmas felületű nyálkahártyát átszövő nyirokpályák miatt. Az immunglobulin 70%-a (védelmi funkciókat ellátó fehérje) a bélben keletkezik. Védi a a szervezetet azáltal, hogy egyrészt elpusztítja a káros csírákat, másrészt olyan közeget teremt, amelyben azoknak túlélési esélyük sincsen.

 

 Érdemes ezért különösen odafigyelni, hogy megfelelő mennyiségű élő mikroorganizmus (probiotikum) jusson be szervezetünkbe, melyek erősítik az immunitást. Ahhoz, hogy ezek a probiotikumok azonban ténylegesen eljussanak a bélrendszerbe, szükség van a prebiotikus inulinra, amely mintegy védőköpenyként védi őket a gyomorsavtól.

 

 

 

Probiotikum + Prebiotikum = Symbiotikum

 

 

 

A probiotikumok:

 

 

 

                        visszatartják a betegségokozó baktériumokat

 

 

 

                        javítják a tejcukorérzékenységet

 

 

 

                         erősítik az immunrendszert

 

 

 

                        biztosítják a jó emésztést

 

 

 

                        normalizálják és stabilizálják a bélflórát 

 

 
 

 

A prebiotikum: (probiotikumok kizárólagos tápanyagai, így elősegítik azok elszaporodását,túlsúlyba kerülését.)

 

 

 

                        segíti a kálcium és magnézium felszívódását

 

 

 

                        gátolja a betegségokozó baktériumok elszaporodását

 

 

 

                        a probiotikus baktériumokat a gyomorsavon keresztül biztonságban eljuttatja a bélbe

 

 
 

 

Probiotikus baktériumokkal ellátott joghurtokkal már régóta próbálnak hasznos csírákat bejuttani a bélbe. A probléma az, hogy ténylegesen kevés jó mikroorganizmus kerül a bélrendszerbe. Egyrészt a gyomorsav megsemmisíti a csírákat, másrészt a legtöbb probiotikus baktériumtörzs elpusztul, ha 70 °C fölé hevítik.

 

  A probiotikumok:
 

 

 

 

+
 

 

 

 

A prebiotikum: probiotikumok kizárólagos tápanyagai, így elősegítik azok elszaporodását, túlsúlyba kerülését.

 

 

 

Miért egyedülálló a FitLine joghurt?

 

 

 

 

 

 

                         40°C-on, hősokk nélkül, lassú érleléssel készül, (egy speciálisan kifejlesztett tartályban) a hagyományos probiotikus joghurttal ellentétben, melyet a tartósítás miatt 78°C fölé hevítenek

 

 

 

                        tartalmaz prebiotikus Inulint , mely a gyomorsav ellen védőköpenyként lép fel és a probiotikus csírákat biztonságban viszi a bélbe a gyomron keresztül.

 

 

 

                        öt egymással teljesen összefüggő probiotikus mikroorganizmust tartalmaz :lactobacillus acidofilus La-5 , bifidusbaktérium Bp-12 , streptococcus thermophilus , lactobacillusdelbrueckli cubsp. és bulgaricus,

 

 

 

                        napi 1 -1,5 dl elfogyasztásával közel 10 milliárd hasznos csíra jut a bélrendszerbe,

 

 

 

                        a nagy aktivitású tejsavbaktériumok elpusztítják a betegségokozó baktériumokat a bélben,

 

 

 

                        megtalálhatók benne a legértékesebb ballasztanyagok és természetes ásványok (kalcium, magnézium és foszfor),

 

 

 

                         mesterséges színező-és aromaanyag mentes, stabilizálószer nélkül készült (hűtőszekrényben tíz napig eltartható),

 

 

 

                         koleszterinszegény

 

 
 

 

Mivel bizonyítható, hogy jó hatással van az egészségre?

 

 

 

                        Fogyasztása esetén az egészséges baktériumok száma nő, míg a betegségokozó baktériumok száma jelentősen csökken.

 

 

 

                        A bélflóra normalizálódik és stabilizálódik.

 

 

 

                        Az emésztési zavarok lényegesen csökkennek ill. ezek kialakulását meg is akadályozza.

 

 

 

                        Az antibiotikumok szedése alatt illetve után biztosítja az egészséges bélflóra újjáépülését.

 

 

 

                        A gyomornyálkahártya újra probiotikus baktériumokkal telítődik.

 

 

 

                         A probiotika jelentősen javítja a tejcukor-érzékenységet.

 

 

 

                        Az immunrendszer ellenálló képessége jelentősen javul.

 

 

 

                        Betegségokozó csírák, gombák és a rákot okozó anyagok száma egyre csökken.

 

 

 

                         Egyértelműen probiotikumok képződnek a bélben, például biotin, folsav, K , B2, B6 és B12 vitaminok, valamint javul a kalcium felvétel.

 

 

 

                        A pro- és prebiotikumok jelentősen javítják egész szervezetünk tápanyagfelvételét.

 

 

 

                        A tejsavbaktériumok segítenek megelőzni a fertőzéseket, csökkentik a koleszterinszintet és stimulálják az immunrendszert, így hatnak számos betegség, például a tumorok kialakulása és növekedése ellen is

 

 
 

 

A természetgyógyászatban a laktobacilusok és bifidusbaktériumok az allergiás eredetű asztma, az allergia, az auto-immun betegségek kezelésénél nagyon jól beváltak.

 

 

 

Elkészítése:

 

 

 

A joghurt elkészítéséhez a speciálisan erre a célra kifejlesztett ,,joghurtkészítő- dobozra van

 

 

 

szükségünk.Egy zacskó joghurtport 1 liter szobahőmérsékletű pasztőrizált dobozos (rossz elnevezéssel: tartós) tejjelösszekeverünk a műanyag belső dobozban.

 

 

 

Aki nem bírja a tehéntejet az nyugodtan elkészítheti kecske,- szója, -rizstejből is esetleg vízzel is csak

 

 

 

akkor sokkal folyékonyabb lesz. A külső dobozba a benne lévő kis oszlopok tetejéig (ez kb. 2dl) 100o C fokos vizet öntünk majd belehelyezzük a belső dobozt (amiben 1l tejjel összekevert joghurtpor van) rátesszük a tetejét és szobahőmérsékleten kb. 10-12 órát állni hagyjuk. A doboz tetejét ezen időszak alatt nem szabadfelemelni.

 

Ha lelelt az idő, a belső dobozt kivesszük és hűtőszekrénybe tesszük ahol 10 napig eláll az elkészült finom, krémes állagú joghurt. A szett 6 zacskót tartalmaz melyből 6 liter joghurtot tudunk készíteni. (Kb.60 napi adag) Napi 1-1,5 dl kell fogyasztani belőle legalább 60 napig. (hatásosabb délután vagy este)

     
KAPCSOLAT

Termékekkel kapcsolatos kérdéseiddel, termékek áraival, aktuális akciós csomgajainkkal kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal!

DR Balczó Noémi: 06-70-315-17-16

Email: fitline.noemi@gmail.com

Termékrendelés webshopból: https://www.pm-international.com/?cid=97&s_id=1849&c_id=9375&c_id=9375&TP=6281256

 

 

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

 

 

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Fitlinet Shakek
     
TOP 100
     
LINKAJÁNLÓ