Funkcionális Prémium Fitline Termékek
Funkcionális Prémium Fitline Termékek
MENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Basic Plus
     
Számláló
Indulás: 2007-02-01
     
Tüv garancia
     
szerkesztő
Tartalom
     
- FÉRFIAKNAK
- FÉRFIAKNAK : VEGÁN OMEGA 3 + E VITAMIN PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

VEGÁN OMEGA 3 + E VITAMIN PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Értékes saját laborban fejlesztett mikroalgából  kivont olaj

MIÉRT ÉRDEMES JÓ MINŐSÉGŰ OMEGA 3 -at fogyasztani?

-         1test gyógyító, regeneráló folyamatait felerősítheti
-       2) alacsonyan tartja a vérzsírok szintjét
-       3) csökkentheti a magas vérnyomást,vérsűrűséget
-         4)gyulladáscsökkentő hatásai lehetnek
-         5)látásjavító funkció (szem retinájának táplálása)
-         6)szív ereinek jót tesz
-        7) csökkentheti a daganatos betegségek kockázatát

1930-as években a kutatók rájöttek, hogy az összes növényben vagy állatban fellelhető zsír között csak kettő van, amelyhez szervezetünknek feltétlenül hozzá kell jutnia. E kettő közül az egyik az omega-3 olajok, a másik pedig az omega-6 olajok családjába tartozik. Ha ezeket az alapvető zsírsavakat elhagyjuk az étkezésünkből, az egészségünk láthatja kárát - ugyanúgy, mintha a vitaminokat vagy az ásványi anyagokat hagyjuk ki.

  A kulcsszó az „alapvető", ami orvosi nyelven azt jelenti, hogy ezek a zsírok feltétlenül szükségesek az egészséges élethez. A modern étrend azonban túl sok omega-6 olajat tartalmaz az omega-3 olajhoz képest. Az étkezési szokások az ipari forradalom óta jelentősen megváltoztak. Ezen változások közül kettő - hogy túl sok, húsokból származó telített zsiradékot, illetve túl kevés telítetlen zsiradékot fogyasztunk - a kutatások szerint igen rosszat tesz a szívnek.

Adagolása:   kupakocska piros csíkjáig öntsünk ki a Vegán omega3-ból, tegyünk bele egy pohár gyümölcslébe, és fogyasszuk el. Újult az omega 3, így nincsen már teljesen halíz mentes!. Zellschutzal,Basic-el,Q10-zel együtt koktélban is fogyasztható!

 

Az omega-3 olajok, mind pedig az omega-6 olajok elengedhetetlenek az

egészséges test számára, miért csak az omega-3 olajat kell pótolni?

 

 

ő zsír kö-zött csak kettő van, amelyhez szervezetünknek feltétlenül hozzá kell jutnia. E kettő közül az egyik az omega-3 olajok, a másik pedig az omega-6 olajok családjába tartozik. Ha ezeket az alapvető zsírsavakat elhagyjuk az étkezésünkből, az egészségünk láthatja kárát - ugyanúgy, mintha aő", ami orvosi nyelven azt jelenti, hogy ezek a zsírok feltétlenül szükségesek az egészséges élethez. A modern étrend azonban túl sok omega-6 olajat tartalmaz az omega-3 olajhoz képest.ősen megváltoztak. Ezen változások közül kettő - hogy túl sok, húsokból származó telített zsiradékot, illetve túl kevés telítetlen zsiradékot fogyasztunk - a kutatások szerint igen rosszat tesz a szívnek.ő ez az egyoldalúság, hiszen akkoriban jóval kevesebbet tudtak az alapvető zsírsavakról, mint a már évtizedekkel korábban felfedezett vi-taminokról. Nemcsak arra kellett rájönniük a tu-dósoknak, hogy milyen összetettek a zsírsavak, de még gyerekcipőben járt az a technológia is, mellyel az emberi szövetekben mérni és analizál-ni tudták őket. Könnyű volt hát a kutatóknak a korábbi, omega-3 olajokkal foglalkozó kutatásokat abbahagyni és inkább a ,,szívet megmenteni” hivatott omega-6 olajokra koncentrálni.ő hatását dicsérték és elhanyagolták az" omega-3 olajokat, elérték, hogy naponta 10-30- szor annyi omega-6 zsírsavat fogyasztunk, mint omega-3 olajat. Ennek most kezd beérni az eredménye, ami sajnos nem más, mint hogy az emberek még betegebbek lettek.ő, amelyeket megelőzni volt hivatott. Igen, ide tartozik a szívbetegség, az allergia, az asztma, az autoimmun rendellenességek, a túlsúlyosság, a cukorbetegség és a depresszió, sőt a rák is.őször kezdett nőni ezeknek a betegségeknek a száma, ahogy az emberek elkezdték nyugati mintára átalakítani az étrendjüket, és több omega-6 olajat fogyasztanak.őződve arról, hogy egészségünk megőrzéséhez az omega olajok olyan arányára van szükség, melyben az omega-6 olajokból csak háromszor annyit fogyasztunk, mint az omega-3 olajokból. Gyógyító célokra pedig az egy-egy arány javasolt. Mindez úgy tehető még érzékletesebbé, ha elképzeljük, hogy vadászó-gyüjtögető őseink mindkettőből ugyanannyit fogyasztottak. Ez az arány tűnik tehát a legideálisabbnak a tes-tünk számára.ől szól az egész, s éppen ez az, ami sok ember étrendjéből hiányzik.ő a grönlandi eszkimók kö-rében annak ellenére, hogy rengeteg zsírt esznek.őzött omega-3 olajokkal, melyek az étrendjük legnagyobb részét kitevő halakból és kagylókból származik. Ezek a hírek újabb kutatási lázat ébresztettek. Végül is ezek a kutatások arra az eredményre jutottak, hogy az emberek számos problémája - rossz hangulat, ízületi gyulladás, immunrendszeri rendellenessé-gek, depresszió és a sokszor halálos kimenetelű infarktus - részben abból ered, hogy nem fo-gyasztanak elegendő omega-3 olajat.

vitaminokat vagy az ásványi anyagokat hagyjuk ki. .

A kulcsszó az „alapvet

Az étkezési szokások az ipari forradalom óta jelent

Az 1950-es években az orvosok ar-ra kezdték biztatni az embereket az Egyesült Ál-lamokban, hogy több telítetlen zsiradékot egye-nek. Az omega-3 olajokról viszont elfelejtkeztek. Az élelmiszeripar vagonszám termelte a többszö-rösen telítetlen olajokat, mind kereskedelmi, mind otthoni háztartási célokra.

Az országot el-árasztották a kukorica-, a mogyoró-, a kendermag-, a napraforgóolajok, melyek mind tele van-nak omega-6 olajjal, viszont igen kevés omega-3 olajat tartalmaznak.

Érthet

Miközben az omega-6 olajak (kukorica-, a mogyoró-, a kendermag-, a napraforgóolajok) szív-megment

Az omega-6 olajak magas szintje az omega-3 olajok kiegyensúlyozó hatása nélkül pontosan azoknak a betegségeknek a kialakulását segíti el

Egy fontos, 1997-ben Japánban végzett kutatás arról számol be, hogy Japán történetében most el

Sok, ezzel a problémával foglalkozó kutató meg van gy

A természet nyilvánvalóan úgy rendezte, hogy mindkét zsírsavcsaládra szükségünk legyen. Egyensúly - err

Szerencsére az 1970-es években felfigyeltek arra a tényre, hogy milyen hihetetlenül kevés szívbetegség fordul el

Kiderült, hogy az általuk fogyasztott zsír tele van az oly sok ideig mell

 

1930-as években a kutatók rájöttek, hogy az összes növényben vagy állatban fellelhet

     
KAPCSOLAT

Termékekkel kapcsolatos kérdéseiddel, termékek áraival, aktuális akciós csomgajainkkal kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal!

DR Balczó Noémi: 06-70-315-17-16

Email: fitline.noemi@gmail.com

Termékrendelés webshopból: https://www.pm-international.com/?cid=97&s_id=1849&c_id=9375&c_id=9375&TP=6281256

 

 

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

 

 

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Fitlinet Shakek
     
TOP 100
     
LINKAJÁNLÓ