Funkcionális Prémium Fitline Termékek
Funkcionális Prémium Fitline Termékek
MENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Basic Plus
     
Számláló
Indulás: 2007-02-01
     
Tüv garancia
     
szerkesztő
Tartalom
     
- NŐKNEK
- NŐKNEK : PRO B 4 probiotikus joghurtkultúra (6 tasak -60-120 adag joghurt) - Bélflóra egyensúly helyreállítás támogatására!

PRO B 4 probiotikus joghurtkultúra (6 tasak -60-120 adag joghurt) - Bélflóra egyensúly helyreállítás támogatására!

 "A jó emésztés, az erős immunrendszer és az optimális teljesítőképesség alapfeltétele egy rendbentartott bélrendszer. Az egészséges és életerős bélflóra alapja pedig a pro- és prebiotikumok megfelelő mennyisége és helyes összetétele" (Dr. Gerhard Schmitt)

 Fogyasztása esetén az egészséges baktériumok száma nő, míg a betegségokozó baktériumok száma jelentősen csökken. A bélflóra normalizálódik és stabilizálódik. Az emésztési zavarok lényegesen csökkennek ill. ezek kialakulását meg is akadályozza. Az antibiotikumok szedése alatt illetve után biztosítja az egészséges bélflóra újjáépülését. A gyomornyálkahártya újra probiotikus baktériumokkal telítődik. A probiotika jelentősen javítja a tejcukor-érzékenységet. Az immunrendszer ellenálló képessége jelentősen javul. Betegségokozó csírák, gombák és a rákot okozó anyagok száma egyre csökken.

 

Miért egyedülálló ez a prémium joghurt?

  • 40°C-on, hősokk nélkül, lassú érleléssel készül ( egy speciálisan kifejlesztett tartályban), a hagyományos probiotikus joghurttal ellentétben, melyet a tartósítás miatt 78°C fölé hevítenek
  • tartalmaz prebiotikus Inulint , mely a gyomorsav ellen védőköpenyként lép fel és a probiotikus csírákat biztonságban viszi a bélbe a gyomron keresztül.
  • öt egymással teljesen összefüggő probiotikus mikroorganizmust tartalmaz: lactobacillus acidofilus La-5 , bifidusbaktérium Bp-12 , streptococcus thermophilus , lactobacillusdelbrueckli cubsp. és bulgaricus,
  • felszívódást segítő, ayurvedikus gyógynövénykivonatot, valamint B3 vitamint tartalmaz.
  • napi 1 -1,5 dl elfogyasztásával közel 10 milliárd hasznos csíra jut a bélrendszerbe
  • a nagy aktivitású tejsavbaktériumok elpusztítják a betegségokozó baktériumokat a bélben,
  • megtalálhatók benne a legértékesebb ballasztanyagok és természetes ásványok (kalcium, magnézium és foszfor),
  • mesterséges színező- és aromaanyag mentes, stabilizálószer nélkül készült (hűtőszekrényben tíz napig eltartható)
  • a legkevesebb kalóriával és zsírral készült, koleszterinszegény

Elkészítése:

A joghurt elkészítéséhez a speciálisan erre a célra kifejlesztett joghurtkészítő- dobozra van szükségünk. Egy zacskó joghurtport 1 liter szobahőmérsékletű pasztőrizált tejjel összekeverünk a műanyag belső dobozban. A külső dobozba a benne lévő kis oszlopok tetejéig 100 fokos vizet öntünk majd belehelyezzük a belső dobozt (amiben 1l tejjel összekevert joghurtpor van), rátesszük a tetejét és szobahőmérsékleten kb. 12-14 órát állni hagyjuk. A doboz tetejét ezen időszak alatt nem szabad felemelni. Ha lelelt az idő, a belső dobozt kivesszük és hűtőszekrénybe tesszük, ahol 10 napig eláll az elkészült finom, krémes állagú joghurt.


 

"A gonosz a belekben lakik" -Hippokratész

A klinikailag tesztelt természetes bélflóra helyreállító és béltisztító készítmény.

A betegségek 80%-a a bélrendszerből indul ki. A vastagbél hámja a mérgezô anyagok elleni védelem legfőbb helyszíne, (a máj, a vese, a nyirok, a tüdő és a bőrfelület előtt).

A helytelen táplálkozás a stresszel teli életmód, a környezetszennyezés, a mérgek és a gyógyszerek miatt a legtöbb embert érinti a baktériumok és az ember természetes életközösségének megbomlása.

A bélflóra egyensúlyának felbomlása miatt nem jut elegendô oxigén a szövetekbe, a méreg- és salakanyagok nem választódnak ki kellô mértékben, ez a szervezet önmérgezéséhez és különféle betegségek kialakulásához vezet (fáradtság, kimerültség, koncentrációs nehézségek, valamint fertôzés, gennyes gyulladások, paraziták, férgek. Candida, reuma, sokízületi gyulladás, pattanások, bôrbetegségek, magas vérnyomás, fejfájás, migrén, asztma, allergia, és sok más károsodás.)

Fontos szerepet játszik az immunitásunkban. Az immunrendszer 70%-a a vastagbélben található, a hatalmas felületű nyálkahártyát átszövő nyirokpályák miatt. Az immunglobulin 70%-a (védelmi funkciókat ellátó fehérje) a bélben keletkezik. Védi a a szervezetet azáltal, hogy egyrészt elpusztítja a káros csírákat, másrészt olyan közeget teremt, amelyben azoknak túlélési esélyük sincsen.

A természetgyógyászatban a laktobacilusok és bifidusbaktériumok:

  • candida,
  • allergiás eredetű asztma,
  • allergia,
  • auto-immun betegségek,
  • bélrendszeri problémák, (Chron, IBS..)
  • bőrbetegségek (fekélyek, pikkelysömör, ekcéma, pattanások,)
  • és a migrén gyógyításában kitűnő eredménnyel vizsgáztak.

Érdemes ezért különösen odafigyelni, hogy megfelelő mennyiségű élő mikroorganizmus (probiotikum) jusson be szervezetünkbe, melyek erősítik az immunitást. Ahhoz, hogy ezek a probiotikumok azonban ténylegesen eljussanak a bélrendszerbe, szükség van a prebiotikus inulinra, amely mintegy védőköpenyként védi őket a gyomorsavtól.

Probiotikum + Prebiotikum = Symbiotikum

A probiotikumok:

  • visszatartják a betegségokozó baktériumokat
  • javítják a tejcukorérzékenységet
  • erősítik az immunrendszert
  • biztosítják a jó emésztést
  • normalizálják és stabilizálják a bélflórát

A prebiotikum:

(probiotikumok kizárólagos tápanyagai, így elősegítik azok elszaporodását, túlsúlyba kerülését.)

A prebiotikumok olyan anyagok, amelyek az emésztőenzimeknek ellenállnak és serkentik a bélflórában lévő hasznos baktériumok szaporodását. A leggyakrabban előforduló prebiotikumok az oligoszacharicdok. Ezek közül is a legkiemelkedőbb hatásúak az inulin, laktulóz, fructo- oligoszacharida és a galacto-oligoszacharida. Ezek a vegyületek természetben a borsóban, babban, fokhagymában, hagymában, articsókában stb. találhatók meg.

  • A prebiotikumok kedvező hatása elsősorban a probiotikumok szaporodásának fokozásában van.
  • Ezzel párhuzamosan gátolja a káros baktériumok megtapadását a bélben.
  • Emellett elősegíti egyes ásványi anyagok: kalcium, magnézium,, cink,, vas felszívódását.

Probiotikus baktériumokkal ellátott joghurtokkal már régóta próbálnak hasznos csírákat bejuttani a bélbe. A probléma az, hogy ténylegesen kevés jó mikroorganizmus kerül a bélrendszerbe. Egyrészt a gyomorsav megsemmisíti a csírákat, másrészt a legtöbb probiotikus baktériumtörzs elpusztul, ha 70 °C fölé hevítik.

Miért egyedülálló ez a joghurt?

  • 40°C-on, hősokk nélkül, lassú érleléssel készül ( egy speciálisan kifejlesztett tartályban), a hagyományos probiotikus joghurttal ellentétben, melyet a tartósítás miatt 78°C fölé hevítenek
  • tartalmaz prebiotikus Inulint , mely a gyomorsav ellen védőköpenyként lép fel és a probiotikus csírákat biztonságban viszi a bélbe a gyomron keresztül.
  • öt egymással teljesen összefüggő probiotikus mikroorganizmust tartalmaz: lactobacillus acidofilus La-5 , bifidusbaktérium Bp-12 , streptococcus thermophilus , lactobacillusdelbrueckli cubsp. és bulgaricus,
  • felszívódást segítő, ayurvedikus gyógynövénykivonatot, valamint B3 vitamint tartalmaz.
  • napi 1 -1,5 dl elfogyasztásával közel 10 milliárd hasznos csíra jut a bélrendszerbe
  • a nagy aktivitású tejsavbaktériumok elpusztítják a betegségokozó baktériumokat a bélben,
  • megtalálhatók benne a legértékesebb ballasztanyagok és természetes ásványok (kalcium, magnézium és foszfor),
  • mesterséges színező- és aromaanyag mentes, stabilizálószer nélkül készült (hűtőszekrényben tíz napig eltartható)
  • a legkevesebb kalóriával és zsírral készült, koleszterinszegény

Mivel bizonyítható, hogy jó hatással van az egészségre?

  • Fogyasztása esetén az egészséges baktériumok száma nő, míg a betegségokozó baktériumok száma jelentősen csökken.
  • A bélflóra normalizálódik és stabilizálódik.
  • Az emésztési zavarok lényegesen csökkennek ill. ezek kialakulását meg is akadályozza.
  • Az antibiotikumok szedése alatt illetve után biztosítja az egészséges bélflóra újjáépülését.
  • A gyomornyálkahártya újra probiotikus baktériumokkal telítődik.
  • A probiotika jelentősen javítja a tejcukor-érzékenységet.
  • Az immunrendszer ellenálló képessége jelentősen javul.
  • Betegségokozó csírák, gombák és a rákot okozó anyagok száma egyre csökken.
  • Egyértelműen probiotikumok képződnek a bélben, például biotin, folsav, K , B2, B6 és B12 vitaminok, valamint javul a kalcium felvétel.
  • A pro- és prebiotikumok jelentősen javítják egész szervezetünk tápanyagfelvételét.
  • A tejsavbaktériumok segítenek megelőzni a fertőzéseket, csökkentik a koleszterinszintet és stimulálják az immunrendszert, így hatnak számos betegség, például a tumorok kialakulása és növekedése ellen is.

Elkészítése:

A joghurt elkészítéséhez a speciálisan erre a célra kifejlesztett joghurtkészítő- dobozra van szükségünk. Egy zacskó joghurtport 1 liter szobahőmérsékletű pasztőrizált tejjel összekeverünk a műanyag belső dobozban. A külső dobozba a benne lévő kis oszlopok tetejéig 100 fokos vizet öntünk majd belehelyezzük a belső dobozt (amiben 1l tejjel összekevert joghurtpor van), rátesszük a tetejét és szobahőmérsékleten kb. 12-14 órát állni hagyjuk. A doboz tetejét ezen időszak alatt nem szabad felemelni. Ha lelelt az idő, a belső dobozt kivesszük és hűtőszekrénybe tesszük, ahol 10 napig eláll az elkészült finom, krémes állagú joghurt.

Tartalom:

6 db 50,5 g tasak (60 napi adag) 60-120 adag joghurt elkészítésére elegendő.

Adagolás:

Napi 1-1,5 dl (hatásosabb délután vagy este).

Aki nem bírja a tehéntejet, az nyugodtan elkészítheti kecske,- szója,-rizstejből is, esetleg vízzel is, csak akkor sokkal folyékonyabb lesz.

 

     
KAPCSOLAT

Termékekkel kapcsolatos kérdéseiddel, termékek áraival, aktuális akciós csomgajainkkal kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal!

DR Balczó Noémi: 06-70-315-17-16

Email: fitline.noemi@gmail.com

Termékrendelés webshopból: https://www.pm-international.com/?cid=97&s_id=1849&c_id=9375&c_id=9375&TP=6281256

 

 

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

 

 

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Fitlinet Shakek
     
TOP 100
     
LINKAJÁNLÓ