Funkcionális Prémium Fitline Termékek
Funkcionális Prémium Fitline Termékek
MENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Basic Plus
     
Számláló
Indulás: 2007-02-01
     
Tüv garancia
     
szerkesztő
Tartalom
     
- ALAPVITAMINOK
- ALAPVITAMINOK : OMEGA 3 Mikroalgából - Vegánok is fogyaszthatják!

OMEGA 3 Mikroalgából - Vegánok is fogyaszthatják!

Értékes saját laborban fejlesztett mikroalgából  kivont olaj

MIÉRT ÉRDEMES JÓ MINŐSÉGŰ OMEGA 3 -at fogyasztani?

-         1test gyógyító, regeneráló folyamatait felerősítheti
-       2) alacsonyan tartja a vérzsírok szintjét
-       3) csökkentheti a magas vérnyomást,vérsűrűséget
-         4)gyulladáscsökkentő hatásai lehetnek
-         5)látásjavító funkció (szem retinájának táplálása)
-         6)szív ereinek jót tesz
-        7) csökkentheti a daganatos betegségek kockázatát

1930-as években a kutatók rájöttek, hogy az összes növényben vagy állatban fellelhető zsír között csak kettő van, amelyhez szervezetünknek feltétlenül hozzá kell jutnia. E kettő közül az egyik az omega-3 olajok, a másik pedig az omega-6 olajok családjába tartozik. Ha ezeket az alapvető zsírsavakat elhagyjuk az étkezésünkből, az egészségünk láthatja kárát - ugyanúgy, mintha a vitaminokat vagy az ásványi anyagokat hagyjuk ki.

  A kulcsszó az „alapvető", ami orvosi nyelven azt jelenti, hogy ezek a zsírok feltétlenül szükségesek az egészséges élethez. A modern étrend azonban túl sok omega-6 olajat tartalmaz az omega-3 olajhoz képest. Az étkezési szokások az ipari forradalom óta jelentősen megváltoztak. Ezen változások közül kettő - hogy túl sok, húsokból származó telített zsiradékot, illetve túl kevés telítetlen zsiradékot fogyasztunk - a kutatások szerint igen rosszat tesz a szívnek.

Adagolása:   kupakocska piros csíkjáig öntsünk ki a Vegán omega3-ból, tegyünk bele egy pohár gyümölcslébe, és fogyasszuk el. Újult az omega 3, így nincsen már teljesen halíz mentes!. Zellschutzal,Basic-el,Q10-zel együtt koktélban is fogyasztható!


Negyven százalékkal növelheti a túlélés esélyeit az omega-3

2013-04-04 07:00:00    

Klinikai vizsgálatok már korábban is igazolták, hogy az elsősorban tengerből származó élelmiszerek és táplálékkiegészítők által szervezetünkbe juttatott omega-3 zsírsav jelentősen csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel kapcsolatos kockázatokat.

Ezek a betegségek Európa-szerte, így Magyarországon is a vezető halálokok közé tartoznak. Most azonban már egy másik, széles körű vizsgálat is alátámasztja a korábbiakat: ennek eredményei szerint az ómega-3 zsírsav rendszeres bevitele akár 40%-kal nagyobb esélyt jelenthet a túléléshez. A kutatást az Egyesült Királyságban,  a Cardiffi Orvosi Egyetem Alapellátási és Közegészségügyi Tanszékének kutatója,  Chris D. Poole és munkatársai  végezték el.

A kísérlet

A vizsgálatba több mint 12 000, infarktuson átesett önkéntest vontak be; egy részük diabéteszes (cukorbeteg) volt, más részük nem.  Összesen 2466 – diabéteszes és nem diabéteszes – beteg a szokásos terápia, tehát pl. lipidcsökkentők, vérnyomáscsökkentők és véralvadásgátló gyógyszerek szedése mellett ómega-3 zsírsavat is kapott, míg a többi beteget csupán a szokásos terápiával kezelték.

A bíztató eredmények

A megfigyelés során 1517 haláleset következett be, ám a halálozások arányszáma jelentősen eltért az  ómega-3 zsírsavat szedő, illetve nem szedő  betegcsoportok között. Az ómega-3 zsírsavat nem szedő diabéteszeseknél 1 évre és 1000 főre számítva 90 haláleset fordult elő, míg az ómega-3 zsírsavat  szedő diabéteszeseknél  61. Az ómega-3 zsírsavat nem alkalmazó, nem diabéteszes pácienseknél a halálesetek száma 1 évre és 1000 főre vetítve 46 volt, ugyanakkor az ómega-3 zsírsavat szedő, nem diabéteszeseknél  mindössze 33.

Az omega-3 zsírsavas terápia előnyei

Az ómega-3 zsírsavval kiegészített terápia tehát egyértelműen, közel 22%-kal csökkentette a teljes halálozási arányt. Ugyanakkor a vizsgálatok azt is kimutatták, hogy az idejében, 14 napon belül megkezdett ómega-3 zsírsavas terápia szintén pozitív hatású: 40%-kal növeli a túlélés esélyét. Az eredmények a diabéteszesek és a nem diabéteszesek csoportjában is hasonlóak voltak, függetlenül az  egyéb alkalmazott terápiától.

Mindez pedig nemcsak az érintettek számára lehet értékes  információ, hiszen az ómega-3 zsírsav rendszeres  bevitele a megelőzésben is kiemelkedő szerepet játszhat, és kedvező hatásai révén javítja az általános  közérzetet. Javítja az endotél, vagyis a véredények belső falát bélelő, vékony sejtréteg működését, vérzsír- és gyulladáscsökkentő, valamint véralvadásgátló hatású  és szabályozza a szívritmust.

forrás: Perla Communications

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
     
KAPCSOLAT

Termékekkel kapcsolatos kérdéseiddel, termékek áraival, aktuális akciós csomgajainkkal kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal!

DR Balczó Noémi: 06-70-315-17-16

Email: fitline.noemi@gmail.com

Termékrendelés webshopból: https://www.pm-international.com/?cid=97&s_id=1849&c_id=9375&c_id=9375&TP=6281256

 

 

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

 

 

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Fitlinet Shakek
     
TOP 100
     
LINKAJÁNLÓ