Funkcionális Prémium Fitline Termékek
Funkcionális Prémium Fitline Termékek
MENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Basic Plus
     
Számláló
Indulás: 2007-02-01
     
Tüv garancia
     
szerkesztő
Tartalom
     

HÍREK

HÍREK

: SZABADGYÖK - LEKÖTÉS Zellschutzzal: ÚJ STEVIÁS összetevő -cukorbetegek is fogyaszthatják!

SZABADGYÖK - LEKÖTÉS Zellschutzzal: ÚJ STEVIÁS összetevő -cukorbetegek is fogyaszthatják!

 

Leírás

A kiválasztott vitaminkombináció, a provitamin A + C + E vitaminok, valamint a nyomelemek közül a szelén, támogatja a test immunrendszerét és nagyban hozzájárul a jólét fenntartásához. 
  • támogatja a test saját immunrendszerét
  • citrus kivonatot tartalmaz, amely természtes bioflavonoidokban gazdag, C-vitamin, provitamin A és szelén a nyomelemek közül
  • a zsírban oldódó E-vitamin és provitamin A gyorsabb és nagyobb felszívódása vízben oldahtó, könnyen felszívódó formában
  • NTC: a célzott tápanyag felszívódás a lehető legmagasabb
  • nagyon jó ízű (a floridai narancs még jobb friss és gyümölcsös íze)
  • emulgálószerek nélkül

 

 


 

 Az antioxidánsok szerepe általánosságban

 Az antioxidáns egy olyan anyag, amely megvédi szervezetünket és más dolgokat attól a folyamattól, amelyet oxidációnak hívunk. A legjobb példa erre a folyamatra, amikor a vas rozsdásodik, vagy a vaj megavasodik.

 Az oxigén, amely alapvetően szükséges az élethez, egy nagyon reaktív elem. A vassal tehát reakciója során rozsdát képez, és amikor a vajban lévő zsírt oxidálja, az megavasodik. Hasonló folyamat játszódik le szervezetünkben is. És minél idősebbek vagyunk, annál inkább hajlamosabbakká válunk az oxidációra – bizonyos értelemben testünk is rozsdásodni kezd. Minden, ami megelőzi vagy lassítja az oxidációs folyamatokat, antioxidánsnak minősül. Az antioxidáns alapvetően más vegyületeket véd az oxigénnel szemben.

Hogyan védenek az antioxidáns anyagok a stressztől?

Amikor szervezetünk stresszhatásnak van kitéve, testünk fokozza az adrenalinhormon termelődését. Sajnos azonban az adrenalin hatására a vérlemezkék nagyobb hajlandósággal csomósodnak össze, vérrögöket alkotva. Bár a pycnogenol nem tudja oldani a stresszt, hatékony abban, hogy vérünk „síkos” maradjon, lecsökkentve ezzel a szívroham vagy a sztrók bekövetkeztének esélyét.

Hogyan védenek az antioxidánsok a rák ellen?

Az antioxidánsok háromféleképpen nyújtanak védelmek a rákkal szemben: azzal, hogy elpusztítják a rákot okozó szabad gyököket, fokozzák az immunrendszer működését, így az még azelőtt megsemmisíti a mutáns sejteket, mielőtt elrákosodhatnának, és végül csökkenti a ráksejtek hajlandóságát arra, hogy a szövetekhez, illetve mirigyekhez tapadjanak.

A kutatások bebizonyították, hogy a zöldségben és gyümölcsben gazdag étrenddel sok rákfajta gyengíthető. Sok kutató azért tartja a zöldségeket és a gyümölcsöket jótékony hatásúnak, mert antioxidánsokban, különösen C-vitaminban és bioflavonoidokban gazdagok.

Egy jól ellenőrzött klinikai tanulmány – amelyet Larry Clark, a tucsoni University of Arizona professzora vezetett – megállapította, hogy napi 200 mcg szelén szedése felére csökkenti a rákos megbetegedés és az ebből fakadó elhalálozás esélyét, ezen kívül növeli az életkilátásokat. Egy 1998-as klinikai tanulmány pedig kimutatta, hogy az E-vitamin szedése 32 százalékkal csökkenti a prosztatarák előfordulásának kockázatát.

Mi történik az emberekkel, amikor megöregednek?

Az öregedés folyamatában csökken a szervezetben az egészséges sejtek száma, ezzel arányosan pedig nő a beteg sejtek aránya. A különböző szervek mindenkinél különböző mértékben öregednek az idő múlásával. Amikor a beteg sejtek száma egy bizonyos százalék fölé növekszik, a szerv működése veszélybe kerül. A legtöbb embernél először a szív mondja fel a szolgálatot; másoknál az immunrendszer vagy az agy.

A legnagyobb kockázati tényezőt az jelenti, hogy az öregedés folyamatában a test tartalékai teljesen kimerülnek a szervek egészséges sejtszámának csökkenése miatt. Jó néhány évvel egy tanulmányában Linus Pauling és Jim Enstrom professzor szellemileg ép, idősödő kaliforniai emberek halálozását vizsgálta.. A megfigyelés azt mutatta, hogy azoknak a halálozási rátája, akik antioxidánsokat szedtek, alacsonyabb volt. A férfiaknál a halálozási esély 22 százalékkal csökkent, a nőknél 46 százalékkal. Később Enstrom és kollégái arról számoltak be, hogy a napi 250 mg feletti C-vitamin-kiegészítés 35 százalékkal csökkentette a férfiaknál a halálozási arányszámot, és hat évvel hosszabbította meg a kísérleti alanyok életét.

Egy nemrég végzett kutatás, amelyről a Journal of the American Geriatrics Societyben számoltak be, hogy a száz év körüli vagy afeletti emberek vérében lényegesen magasabb az antioxidánsok szintje, és alacsonyabb a szabad gyököké, összehasonlítva a hetven és kilencvenkilenc éve közöttiekkel. Az ilyen emberek relatíve nagy mennyiségben fogyasztanak antioxidánsban gazdag gyümölcsöt és zöldséget.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
     
KAPCSOLAT

Termékekkel kapcsolatos kérdéseiddel, termékek áraival, aktuális akciós csomgajainkkal kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal!

DR Balczó Noémi: 06-70-315-17-16

Email: fitline.noemi@gmail.com

Termékrendelés webshopból: https://www.pm-international.com/?cid=97&s_id=1849&c_id=9375&c_id=9375&TP=6281256

 

 

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

 

 

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Fitlinet Shakek
     
TOP 100
     
LINKAJÁNLÓ